Spændingen ved at sælge varer på Ebay

Har du nogensinde solgt nogen elementer på internet auktion site ebay? Hvis du har svaret nej til dette spørgsmål, går du glip af en masse sjov. I denne artikel vil skrive jeg om mine egne erfaringer med at sælge på ebay, og hvad gør det så sjovt for mig.

Jeg blev introduceret til ebay via en ven der hedder Jim. Vi havde en aften i byen i en bar, da han begyndte at tale om de varer, han havde købt og solgt på auktion hjemmeside. Jim talte med passion og virkede overrasket over, at jeg aldrig havde brugt ebay før.

Jeg spurgte Jim, hvis han ville hjælpe mig til at sælge nogle elementer fra min egen hjem som var ikke længere nødvendigt. Han erklærede at han ville elske at hjælpe og vi aftalte en tid og dato.

Jeg vil aldrig glemme denne første auktion, som jeg afholdt, jeg solgte min gamle mobiltelefon. Telefonen pågældende havde været holdt i en uafgjort for omkring to måneder og var dybest set om at blive smidt ud. Jim fortalte mig at jeg kunne tjene nogle penge ved at sælge det, derfor jeg tog hans råd og sætte det til salg på ebay.

Jeg ikke tror at det vil sælge til alle og jeg startede den auktion, som var over fem dage, på kun nioghalvfems pence. Oprindeligt sket intet og det var ret frustrerende at være sandfærdig. På den sidste dag i auktionen, med kun tre timer at gå, sætte nogen i et bud. Jeg kunne ikke tro det, jeg kunne gøre nioghalvfems pence! Med fem minutter at gå havde auktionen stadig kun havde et bud, men det derefter gik en smule skør. Over de næste fem minutter telefonen havde en anden seks bud og solgt på omkring ti pounds. For at sige, at jeg var tilfreds med denne salg var pris en underdrivelse.

Jeg var nu hooked og begyndte at se sig omkring mit hus for andre varer at sælge. Jeg har nu solgt mange forskellige elementer, herunder musik poster, fodbold programmer, tøj og antikviteter.

Ulempen ved ebay, er når en person vinder en auktion, men derefter ikke ender med at betale for det. Dette er meget irriterende, og på trods af at sende dem påmindelse fakturaer, disse mennesker ignorere bare dig. Jeg er glad for at sige, at det kun er sket et par gange til mig.

Min foretrukne emne at sælge må være antikviteter. Dette skyldes, at disse type auktioner synes at få flere folk byde på dem end andre auktioner, jeg bruger. Du kan også finde nogle virkelige gode tilbud i denne sektor. Jeg vil sige, at omkring 80 procent af de varer jeg sælger er nu nogle form af antikke.

Jeg foretrækker at sælge varer i stedet for at købe dem på ebay, da det er meget mere af et gys for mig. Jeg har dog fundet nogle fantastiske tilbud og vil fortsætte med at lede efter mere.

EBay er en masse sjov og jeg vil råde nogen hvem har ikke brugt det endnu, at give det en chance. Held og lykke.

Leave a Reply