Personligt lån efter konkurs: kan du kvalificere?

Hvis du ønsker at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs er der fire centrale områder, der vil afgøre, hvor vellykket du er:

1) din kredit score

2) sikkerhedsstillelse

3) eksisterende gæld

4) tid

Lad os se på hver faktor i flere detaljer, og hvordan de kan hjælpe dig med at øge dine chancer for at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs:

1) kredit score: for at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs, du bliver nødt til at opfylde långiverens mindste kredit score kriterier, forudsat at långiver udvider lån til personer med en nylig konkurs.Du ønsker at finde ud af, før du ansøger om et lån: blot spørge långiver, hvis de anser ansøgere med en konkurs på deres kredit rapport.

Lad os antage, at långiver gør. Hvordan kan du øge din kredit score nok til at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs?

Det første skridt er at bestille kopier af dine kredit rapporter fra de tre store kredit rapportering agenturer (Experian, Equifax, og Trans Union). Derefter skal du sørge for, at eventuelle unøjagtige eller forældede negative oplysninger om dine kredit rapporter fjernes eller opdateres. Jeg går i detaljer om dette i efter konkurs kredit løsninger. Jeg vil også forklare, hvordan man lovligt tilføje positive linjer af kredit til dine kredit rapporter, som er en meget kraftfuld måde at øge din kredit score-men jeg vil gemme det til en anden artikel.

2) sikkerhedsstillelse: en anden vigtig faktor i at opnå et personligt lån efter konkurs er, hvor meget sikkerhed du har.Hvorfor? Fordi hvis en långiver har sikkerhed, at de kan gå efter (dvs., egenkapital i dit hjem) bør du standard på lånet, der reducerer deres risiko dramatisk. Så hvis du kan give sikkerhed til långiver, det kan øge dine chancer for at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs.

3) eksisterende gæld: du ønsker ikke at have for meget gæld, når du ansøger om et personligt lån efter konkurs.Hvis du gør, långiver kan føle du ikke har kapacitet (nok indkomst) til at dække lånet betaling, fordi du har for mange andre månedlige udgifter til at betale (dvs., kreditkort, automatisk betaling, etc.)-som et resultat du kunne få vendt for et personligt lån efter konkurs.

På dette notat, finde ud af, om långiver har en mindsteindkomst krav, eller gæld-til-indkomst ratio du skal opfylde. Hvis de gør det, skal du sørge for at opfylde deres minimumskrav, før du ansøger om lånet.

4) tid: det er blevet sagt, at “tid helbreder alle sår”-godt, når det kommer til at opnå et personligt lån efter billig lån konkurs kan dette helt sikkert være sandt, hvis du har udviklet en positiv betaling historie siden din konkurs.

Når en långiver er at beslutte, om ikke at udvide dig et personligt lån efter konkurs, vil din kredit rapport spille en stor rolle. Generelt, hvis din kredit rapport afspejler en positiv betaling historie i mindst to år siden din konkurs, vil det helt sikkert hjælpe.

Vi har kigget på de fire store faktorer, der vil afgøre, om du er berettiget til et personligt lån efter konkurs: din kredit score, sikkerhedsstillelse, eksisterende gæld, og tid. I det omfang du kan styrke hver enkelt af disse du øge dine chancer for at blive godkendt til et personligt lån efter konkurs.

Selv hvis du ikke kan kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs straks, ikke blive afskrækket! Husk, at tiden kan helbrede alle sår, når det kommer til at kvalificere sig til et personligt lån efter konkurs. Bare sørg for at fokusere på at øge din kredit score, betale dine eksisterende regninger til tiden, ikke tage på for meget gæld, og opbygge din nettoformue.

Copyright (c) 2006 innovative løsninger Publishing, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

De firma-og produkt-/servicenavne, der refereres til i denne artikel, er varemærker, registrerede varemærker eller servicemærker tilhørende deres respektive ejere. Ingen af ejerne har sponsoreret eller godkendt denne artikel.

Ansvarsfraskrivelse:

Disse oplysninger er designet til kun at give et generelt overblik over emnet heri.

Disse oplysninger er forsynet med den forståelse, at hverken udgiveren eller forfatteren er engageret i at gøre juridiske, regnskabsmæssige eller anden professionel rådgivning. Hvis der kræves juridisk eller anden sagkyndig bistand, skal der søges tjenesteydelser fra en fagmand.

Hverken udgiveren eller forfatteren er ansvarlig for tab eller skader, herunder, men ikke begrænset til, særlige, følgeskader, HÆNDELIGE eller anden skade, som er forårsaget af oplysningerne heri.

Leave a Reply