En Guide til at bruge T-Shirts til markedsføring

Salgsfremmende T-shirts har været en del af erhvervsfremme og markedsføring af mærker i lang tid. Salgsfremmende T-shirts kan gives til kunder, potentielle kunder, og også til dine medarbejdere til at give dem ekstra følelsen af at tilhøre et mærke. Du behøver ikke være en verden berømte brand til at drage fordel af salgsfremmende T-shirts. Selv nye busineses har brugt T Shirts til at skabe opmærksomhed omkring deres produkt, brand eller business.

give dine medarbejdere salgsfremmende T Shirts er en fantastisk måde for brand påtegning. Du kan designe T-shirts med dit firma mærke og marketing besked til dine medarbejdere og hvis du er vært for en konference, udstilling eller salgsfremmende begivenhed, gør det obligatorisk for dine medarbejdere til at bære salgsfremmende T Shirts. Det er en meget billig metode til at gøre dine medarbejdere skiller sig ud fra mængden og du præsentere en velordnet enhed blandt medarbejderne, på samme måde som en ensartet serverer.

Nogle businessesthink, at det er for dyrt at købe en t-shirt med print online, men de er ofte forkert. Køb t-shirts online er en hurtig og nem proces og valget af online-butikker er meget bedre end du forventer det at være sammen med nogle gør det muligt at gennemføre hele designprocessen og betaling online.

Corporate branding på T-Shirts kan forbedre mærkebevidsthed af en virksomhed i en meget kort periode og bortset fra de indlysende markedsføringsfordele mærkevarer T-Shirts og andre beklædningsgenstande kan forbedre opfattelsen af kunder til din virksomhed. I betragtning af den relativt lave omkostninger for køb og trykning t-shirts mod varigheden af en god kvalitet T Shirt kan vare gør mærkevarer t-shirts en af de mest omkostningseffektive metoder til markedsføring af mange virksomheder.

Det er en udbredt opfattelse at DTG tshirt trykning er mere miljøvenlige end serigrafi. DTG bruger vand-baseret blæk til at udskrive direkte på tøj, det betyder, at der er ingen overskydende trykfarver anvendt i den faktiske udskrivning og den kun affald, der opstår fra lejlighedsvis printhoved rengøring-det er værd at bemærke, at hovedet rengøring indebærer ikke nogen ekstern materialer kun blæk. Så så længe affaldet blæk er bortskaffes korrekt, skal trykning t-shirts ved hjælp af metoden DTG have stort set ingen environmenal virkninger. Serigrafi men har overskydende blæk fra dele af stencilen ikke udskrives til en tshirt og når skærme er rengjort disse overskydende trykfarver er normalt skyllet ned i kloakken.

Leave a Reply