Bredbånd til dig, som streamer meget

Når du skal vælge dit bredbånd, skal du huske at alle bredbånd ikke er ens. Der er selvfølgelig forskellige priser, men også forskellige vilkår og ting, som følger med. Derfor er det altså vigtigt at du er sikker på, at dit bredbånd dækker dine behov, og de ting, som de bruger internettet til. Der er nemlig forskellige bredbånd til forskellige slags personlige præferencer i forhold til brug af internet. Det skal du have med i dine overvejelser. Hvis du har problemer med at gennemskue hvilket bredbånd der kan give dig den bedste pris, kan du få hjælp steder som gobredbaand.dk, som hjælper dig med at sammenligne priser på bredbånd fra forskellige selskaber.

Hvad betyder det at streame?

Når man ser en film eller hører musik, så streamer man. Der er forskel på at streame en film og downloade en film. Når du downloader en film, henter du nemlig hele filen ned på din computer på en gang, og dette vil altså bruge en del Megabit. Men hvad er streaming? Når du derimod streamer en film, hentes filen ned på din computer lidt ad gangen. Den streamer altså filmen, i mens du stadig ser den. Dette gør, at der ikke bruges lige så meget megabit, som hvis hele filen bliver hentet ned på din enhed på samme tid. Det samme gælder når du hører musik. Når du streamer vil lydfilen bliver streamet og hentet ned på din enhed lidt ad gangen, mens du hører den.

Derfor kræver det et specielt bredbånd hvis du streamer

Folk, som ikke streamer særligt mange ting som film, musik og så videre har ikke brug for lige så mange megabit, som dem, der gør. Det skyldes at de ikke har brug for en lige så hurtig forbindelse. Men hvis du er en af dem som streamer, skal det kunne ses i dit bredbånd. Du skal nemlig være sikker på at have en god andel megabit og en god hastighed, så du kan streame lige så meget, som du vil. Sådan finder du et godt og billigt bredbånd, når du streamer meget.