Acura EL: forener bil og chauffør

Designet til at lunte og tilsluttes bilen og driveren, Acura EL kan prale af en unik kørsel og ridning erfaring. Denne bil er kendt som en livlig automobile for det holder power og præcision, der forbinder driveren med vejen. Selv om dette er tilfældet, har Acura EL også en unik styling, der udstråler elegance og raffinement. De fleste mennesker, der har været i stand til at håndtere og tage et nærmere kig på Acura EL udbryde, at det er meget gerne en Honda Civic selvom kun mærke er blevet ændret. Køretøjet er så økonomisk, giver en fremragende og jævn præstation, som godt giver nem komfort.

Acura EL har en nydesignet gitter og forlygter. Det indeholder også rene linjer fra den bageste dæk, der giver den Acura EL en særskilt europæisk udseende. Stilles til rådighed i to trim niveauer, som består af elegante touring niveau og det overdådige Premium, vil denne bil overraske ryttere og chauffører med sin skønhed, raffinement og dynamiske ydeevne. Bilen også både en imponerende lineær styring samt en præcis firehjulstræk, som har uafhængige suspension. Chauffører og passagerer på Acura EL vil blive givet en overlegen vej føler samt en unik og anderledes kontrol.

Kraftoverførsel dette køretøj er en meget lydhør 1,7 liter VTEC motor, der er meget i stand til at producere 127 hestekræfter. Det er en 5 trins manuel gearkasse eller valgfri fire hastighed automatisk transmission. Bilen tomgang tavst, har evnen til at fremskynde problemfrit, kan køre med effektivitet, og det også reagerer på input straks. Det forbliver rolige og fredfyldte under kørsel endnu det kan prale af en grænseløs type energi, der er klar til at skyde bilen væk fra gaderne. For nemheds skyld har Acura EL også Logic Control System installeret.

Kabinen udstråler elegance. Andre sikkerhedsfunktioner gjort standard omfatter dobbelt fase front airbags, sideairbags, blokeringsfri bremser (ABS) og barn sikkerhedslåse. Som per standard funktioner, Acura EL kan prale med en automatisk klimakontrol, et rat, pakket ind i læder, en fartpilot, elruder, magt dørlåse, body farvede spejle, body farvede håndtag, en fjernbetjening nøglefri adgang, tonet glas, opvarmede forsæder, og en power soltag. Kontrolpanelet for denne bil er let at forstå. Det sport store knapper, der ville tillade føreren og passagererne til hurtigt at indstille temperaturen, radio, eller aktivere eller deaktivere air conditioning og den bageste defroster.

Acura EL er blevet sammenlignet med andre køretøjer i sortimentet. På listen over konkurrenter omfatter 2005 Chevrolet Cavalier, 2005 Dodge SX, Ford Focus, Honda Civic, Hyundai Elantra, til Kia Spectra, Mazda Mazda 3 og Nissan Altima.

Acura EL ejere og entusiaster kunne shoppe for rabat bildele og tilbehør fra online ydeevne eller udskiftning auto dele butik. Er tusindvis af Acura EL dele og Acura dele på lager. Fra tæpper til fælge til støddæmpere til forlygterandens dækker til hjul, hjulkapsler til gitre, vil Acura ejere finde alt, hvad de skulle til at reparere og vedligeholde deres køretøj.

Leave a Reply